Kiss Music News

Ale Blake și Nosfe cântă despre viața de „turist”

Dacă te-ai simțit vreodată ca un turist în viața cuiva, cu siguranță te vei regăsi în versurile noului single semnat Ale Blake și Nosfe.

Dacă te-ai simțit vreodată ca un turist în viața cuiva, cu siguranță te vei regăsi în versurile noului single semnat Ale Blake și Nosfe. Piesa „Turist” a fost scrisă de Ivan Caragia, Theea Miculescu, Nosfe și Sasha Lopez, și vine la pachet cu un videoclip regizat de SAN. Am participat și noi la lansarea videoclipului, unde am stat de vorbă cu Ale Blake despre noul cântec.


Piesa a pornit de la zero, mai mult din dorința mea de a lansa ceva în limba română, după proiectul Sasha Lopez. Așa că m-am decis să fac asta cu verișorul meu, ținând cont că noi făceam muzică de acum 15 ani. A fost mai mult un vis de-al nostru, ne-am dorit mult să lansăm o melodie împreună!

Single-ul a fost gata destul de repede și are un mesaj puternic, în care cred că mulți dintre noi se regăsesc. Mi-aș dori să transmit oamenilor un vibe pozitiv, fie că au 15 ani, fie că sunt la o vârstă mai înaintată.
”, a declarat Ale Blake.

Artista ne-a povestit că se mai gândește și la alte colaborări cu Nosfe, dar și cu alți rapperi.

Ideea piesei a venit de la Theea Miculescu, ea scrie pentru foarte mulți artiști și nu știu de unde le scoate, dar are niște idei foarte deep. Eu când am auzit piesa căreia îi lipsea doar strofa mea, am simțit că e o piesă pe care trebuie să o scriu. Eu împreună cu Ale Blake i-am transformat puțin însemnătatea, inițial dacă o asculți o singură dată și nu încerci să intri în ea o să ți se pară o obișnuită piesă de dragoste.

Noi am vrut neapărat să lucrăm cu Anton pentru că are o viziune pe care și eu și Ale ne-o doream și exact cum a ieșit clipul, așa ne doream să fie. El a venit cu ideea asta de paralelă între el și ea și versiunea bătrână cu majordomii. E o metaforă foarte deep acolo, e și un meteorit care cade… L-am trăit, am intrat în piesă”, a declarat Nosfe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.