Kiss Music News

Cristiano Ronaldo dansează pe Fly Project!

Piesele băieților de la Fly Project au ajuns și-n playlist-urile vedetelor internaționale.

Piesele băieților de la Fly Project au ajuns și-n playlist-urile vedetelor de peste hotare. Recent, Cristiano Ronaldo a dansat pe piesa „Toca Toca”, imediat după ce, împreună cu colegii de la Real Madrid, a câștigat al doilea trofeu UEFA Champions League.

"Nu suntem în temă cu evenimentele fotbalistice, pentru că din păcate nu prea avem timp să le urmărim. Ne-am trezit cu o serie de mesaje de la fanii noștri din toată lumea care ne-au trimis filmulețul cu Cristiano Ronaldo sărbătorind victoria pe muzica noastră, dansând pe piesa Toca Toca. Suntem onorați și ne bucurăm enorm când muzica noastră ajunge la oamenii din toată lumea, indiferent cine sunt ei sau unde se află" spune Tudor.

Fotbalistul portughez nu este singurul care dansează pe muzica băieților de la Fly Project. Gianluca Vacchi, un cunoscut om de afaceri din Italia, a devenit faimos în urma filmulețelor de pe contul său de Instagram, în care dansează alături de frumoasa lui soție. Într-unul din filmulețele postate pe rețeaua de socializare, Gianluca dansează pe alt hit trupei Fly Project, „Musica”.

Haideți să urmărim împreună filmulețele cu cei doi! 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.