Kiss Music News

Kiss FM, de 13 ani alături de tine!

Kiss FM împlinește 13 ani sâmbăta viitoare, pe 5 noiembrie, așa că la noi deja miroase a sărbătoare!

 Kiss FM împlinește 13 ani sâmbăta viitoare, pe 5 noiembrie, așa că la noi deja miroase a sărbătoare! Cu această ocazie, cei mai tari artiști români ne vor vizita la matinalul lui Sergiu și Andrei și ne vor surprinde cu cele mai cool duete, de luni până vineri. Te vor surprinde și pe tine, de fapt pe toată lumea, pentru că artiștii sosiți câte doi vor cânta fiecare piesa celuilalt. Music people, încep hiturile încrucișate!

Ești pregătit pentru surprizele care urmează săptămâna viitoare? Kiss FM abia așteaptă să sărbătorească 13 ani alături de tine, pentru că ne asculți zi de zi!

Împreună cu tine am făcut istorie, iar de 13 ani, Kiss FM se simte norocos cu așa ascultători! Ne-ai fost alături la bine și la hituri, la glume și la mixuri!

Luni îi vei asculta pe Delia și Dan Bittman, iar marți vei fi cu siguranță surprins când îi vei auzi pe Smiley și Carla's Dreams! Miercuri continuăm distracția cu Lora și Feli, iar joi cântăm împreună cu Lidia Buble și Randi. Credeai că săptămâna se termina așa repede? Vineri ne vizitează Inna și Alina Eremia, așa că toată săptămâna o ținem într-o mare petrecere!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.