Kiss Music News

Andra - marea câștigătoare a trofeului „Best Romanian Act”

Ieri, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Premiilor MTV European Music Awards, Andra a fost marele câștigător al trofeului „Best Romanian Act”.

Andra a fost ieri marea câștigătoare a trofeului „Best Romanian Act” în cadrul  Premiilor MTV European Music Awards ce au avut loc ieri la Rotterdam. Alături de ea au mai fost nominalizați în aceeași categorie Feli, Smiley&Doc, Manuel Riva și Vanotek&Yanka.

Artista nu este la prima experiență de genul, ea având până în prezent alte 4 nominalizări la MTV EMA, plus un trofeu câștigat în 2014, tot pentru categoria „Best Romanian Act”.

Andra a fost extrem de fericită la aflarea veștii și a ținut să mulțumească tuturor celor care au votat-o:

Iubesc muzica de când mă știu și, când eram mică, să fiu artist era sinonim cu a fi pe MTV, singurul post muzical pe care il știam atunci. Astăzi, când am aflat că am primit premiul MTV BEST ROMANIAN ACT (Cel mai bun artist român), am simțit din nou că trăiesc un vis. Vă mulțumesc pentru voturi, aprecierea voastră mă ridică în al nouălea cer. Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare zâmbet, click, vot și de fiecare dată când aud aplauze. Vă iubesc!” – a declarat artista pe pagina ei de Facebook.

Foto: Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.