Kiss Music News

Irina Rimes continuă trilogia cu piesa „Da Ce Tu”

Irina Rimes își continuă trilogia muzicală cu cel de-al doilea single - „Da ce tu”.

Irina Rimes își continuă trilogia muzicală cu cel de-al doilea single - „Da ce tu”, după ce ne-a cucerit deja cu prima piesă „Iubirea noastră mută”.


Noul single, „Da ce tu”, prezintă povestea unei femei puternice, care se lasă compleșită de emoțiile unei iubiri imposibile. Melodia vine însoțită de un videoclip fresh, regizat de Khaled Mokhtar, cel care s-a ocupat de toate cele trei clipuri.


Trilogia a apărut odată cu anumite schimbări din viața mea. #IubiriSecrete este o poveste secretă de dragoste în trei faze, o poveste pe care am visat-o și am întins-o pe hârtie, trecând fiecare cuvințel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea și este povestea întregului album pe care urmează să-l scot”, ne-a spus Irina Rimes.


Prima piesă a trilogiei este „Iubirea Noastră Mută”, care vorbește despre secretul unei iubiri, despre un joc interzis. În schimb a doua piesă, „Da ce tu”, descrie obiectul atracției ca un drog. Iar ultima melodie este „Haina ta”, în care timpul se desfășoară diferit în ochii celor doi îndrăgostiți. Toate cele trei single-uri vor fi incluse pe viitorul album al Irinei Rimes, la care au contribuit Lu-K Beats, Alex Cotoi și Zagga, alături de întreaga echipa de la Quantum Music.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.