Cool Stuff

6 moduri în care poți face impresie bună la un party dacă ești timid

E greu să fii introvertit, mai ales dacă ajungi la o petrecere la care nu știi decât gazda sau cel mult unul sau doi invitați.

E greu să fii introvertit, mai ales dacă ajungi la o petrecere la care nu știi decât gazda sau cel mult unul sau doi invitați. Cu toții am avut astfel de momente în care ne simțeam ușor incomod sau ne apuca panica atunci când prietenii pe care-i știam sau gazda nu mai erau pe lângă noi ca să spargă gheața.

Pentru a putea evita astfel de situații jenante pe viitor, cei de la Bright Side au făcut o listă cu tips-uri care să vă ajute să mai scăpați de emoții la viitoarele petreceri. Mai mult decât atât, ei sunt de părere că introvertiții sunt cei care fac lumea mai colorată :D

  1. Tine-ți mâinile mereu ocupate.

Poate că pare ciudat dar dacă e dovedit științific faptul că dacă ții un obiect în mână atunci când porți o conversație, devii mai încrezător. Așa că, dacă te afli la un party, ține paharul de vin în mână sau o farfurie cu snacks-uri. Astfel, poți impărți gustările alături de persoana cu care socializezi iar conversația va decurge mult mai ușor.

  1. Gândește-te din timp la topicurile de conversație pe care vrei să le abordezi.

Vrei să începi o conversație și nu știi cum? Începe de a spune cum ai ajuns să cunoști gazda petrecerii, ce pasiuni ai, care sunt artiștii preferați sau ce cărți ai citit în ultima perioada. Nu vei da greș!

  1. Dacă ai terminat subiectele de discutat, inspiră-te din evenimentele curente sau pasiunile comune.

La un moment dat vei avea pană de idei sau nu vei mai ști de ce subiect să te legi. Pentru a scăpa de această situație, te poți lega de un video venit viral pe Facebook sau de o știre care a fost răspândită prin toată presa

  1. Mergi la petrecere alături de cel puțin o persoană pe care să o cunoști

Ei bine, asta ar fi o literă de lege pentru introvertiți ! Dacă ajungi la party cu un prieten, îți va fi mult mai ușor să socializezi. În cazul în care ajungi la un party și încă aștepți să apară oamenii pe care-i știi, sari peste acest pas și treci la următoarele.

  1. Stai aproape de masa pe care se află mâncarea și băutură

Ok. Nu-ți spune nimeni să stai lipit de masa cu mâncare ci cât mai aproape de ea. Astfel câștigi de două ori: odată îți menții mâinile ocupate ( vezi punctul 1.) iar cea de-a doua oară câștigi prin faptul că devii mai ușor de observat .

  1. Nu mânca nimic prea picant, lipicios sau sfărâmicios.

Tocmai ai văzut o tavă cu aripioare picante în sos de BBQ. Dacă știi că-ți place să te mânjești și să le savurezi până la ultima bucată, de preferat ar fi să le mânânci alături de prieteni, nu la un party unde ești „newbie”.

Sursa: BrightSide.com

Foto: Weheartit.com

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.