Kiss Music News

Știi care sunt cele mai reușite combinații muzicale de la noi?

Ascultă acum cele mai tari combinații muzicale din România!

Atunci când ești la facultate, la  birou, sau chiar în drum spre acasă, parcă ți se face întotdeauna foame, așa că cea mai bună opțiune este un Combo 1+1 de la McDonald's! Dacă îți plac combinațiile românești, ți-am pregătit și un playlist, pe care îl poți asculta oriunde! Cheamă-ți și prietenii și băgați un Combo!

Ruby feat UZZi - Nu caut iubiri

Ruby nu caută iubiri, dar cu siguranță caută un loc în topurile muzicale, iar când face combinație cu UZZI, succesul e asigurat! Să mai spunem că piesa lor a fost compusă de Carla's Dreams?

B.U.G. Mafia feat Feli - Să cânte trompetele

„Să cânte trompetele” de fiecare dată când românii fac așa combinații muzicale de succes! Cu siguranță ți-ar plăcea ca B.U.G. Mafia și Feli să cânte pe strada ta și să acopere liniștea, până la răsărit!

Loredana feat Cabron - Apa

Loredana și Cabron au transformat „Apa” în hitul perfect pentru sezoanele caniculare! Să mai spunem ceva și despre coregrafia din videoclip? Toată lumea știe mișcările!

Randi feat Nadir & Uddi - Prietena ta

Randi, Nadir și Uddi – asta da combinație de succes! Când trei băieți încep să cânte despre „Prietena ta”, parcă îți vine să pui mâna pe telefon și să o suni, doar ca să vezi ce face atunci când nu ești cu ea.

Guess Who feat deMoga - Tot mai sus

Îți vine și ție să sari „Tot mai sus” când vezi că totul îți merge bine? Cu siguranță la fel au făcut și Guess Who și Marius Moga când au văzut că piesa lor are 13 milioane de vizualizări pe YouTube!

Vunk feat Antonia – Pleacă

Dacă vorbim despre combinații neașteptate, ne gândim instant la Vunk și Antonia, care au ajuns la inimile celor răniți în dragoste!

Smiley & Alex Velea feat. Don Baxter - Cai verzi pe pereți

De câte ori nu ai visat la „Cai verzi pe pereți”? Tuturor ne place să visăm cu ochii deschiși, așa că intrăm și noi în gașca optimistă a lui Smiley!

Lidia Buble feat Adrian Sînă - Noi simțim la fel

Hitul „Noi simțim la fel” a fost combinația norocoasă pentru Lidia Buble, pentru că featuringul cu Adrian Sînă i-a adus acesteia succesul!

Carla's Dreams feat Delia - Cum ne noi

Nimeni nu știe „Cum ne noi” mai bine decât Delia și Carla's Dreams! Înainte de a-ți pune întrebări despre asta, te anunțăm că dragostea durează mai mult de 3 ani!

Elena feat Glance - Ecou

Elena și Glance au fost o combinație cu „Ecou” în 2013! Chiar dacă au trecut patru ani de când piesa a fost lansată, noi încă ne declarăm îndrăgostiți de videoclipul roz al artistei!

 Vescan feat. Florin Ristei - Las-o...

Vescan și Florin Ristei au fost combinația de succes a verii! Hitul „Las-o” a fost fredonat de toate fetele, chiar dacă era cumva împotriva lor.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.