#stiicezic

Ce înseamnă cu adevărat un BFF

Prieteniile sunt un lucru esențial în viață. Ne întâlnim cu ele încă de mici, când începem să împărțim jucăriile la gradiniță sau la groapa cu nisip, când ne împărțim în echipe și jucăm diferite jocuri ale copilăriei.

Prieteniile sunt un lucru esențial în viață. Ne întâlnim cu ele încă de mici, când începem să împărțim jucăriile la gradiniță sau la groapa cu nisip, când ne împărțim în echipe și jucăm diferite jocuri ale copilăriei. Ele continuă apoi la școală, liceu, facultate, job și mai nou, în social media.

Cu toate astea, unele  nu rezistă de-a lungul timpului în timp ce altele se transformă în prietenii pe viață. Știi tu la ce mă refer! E acel tip de prietenie în care îți poți suna BFF-ul la 4 dimineața pentru că ai rămas fără bani după o noapte de clubbing și nu ai cu ce să ajungi acasă iar el vine să te ia cu mașina.

Bineînțeles nu exludem nici cazurile în care tocmai treci printr-o despărțire iar el/ea îți apare la ușă cu vin, floricele și înghețata preferată, plus un umăr pe care să-ți verși lacrimile și suferința.

Asta este doar o mică parte din ceea ce înseamnă cel mai bun prieten.

Prietenul cel mai bun e cel alături de care poți să faci cele mai nebunești lucruri, fără să-ți fie rușine. Cu el poți purta tot felul de discuții sincere și poți fi mereu sigur că îți va spune ceea ce trebuie să auzi, nu ceea ce vrei.  El e omul alături de care te tachinezi mereu, fără ca unul dintre voi să se supere și e cel care te așteaptă minute bune atunci când ești în întârziere la o ieșire în oraș.

BFF-ul e cel care nu se sperie de fața ta dimineața când te vede nearanjat și e cel care te va imbrățisa oricând cu mare drag, indiferent de cât timp nu v-ați mai vorbit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.