#stiicezic

Cum îți dai seama că ai iubita ideală

După multe experiențe, lacrimi și suferințe, ai ajuns în sfârșit în relația mult dorită. Ai alături de tine acea fată frumoasă alături de care poți fi tu însuți.

După multe experiențe, lacrimi și suferințe, ai ajuns în sfârșit în relația mult dorită. Ai alături de tine acea fată frumoasă alături de care poți fi tu însuți.

E persoana cu care îți împarți primul zâmbet și prima ceașcă de cafea dimineața, iar seara o terminați cu povești, un pahar de vin și un episod din serialul vostru preferat.

E fata pe care o iubești,  fie că o vezi machiată și pregătită pentru o ieșire în oraș sau că o prinzi cu părul ciufulit, îmbrăcată într-unul din hanoracele tale preferate.

Și totuși, cum îți dai seama că ea este pentru tine iubita ideală?

  1. Aveți gusturi comune când vine vorba de seriale, mâncare sau de activități de făcut în timpul liber. Drept dovadă, atunci când decideți să vă petreceți timpul liber împreună, va fi foarte ușor să alegeți ce să faceți.
  2. Deși sună a clișeu, te place pentru ceea ce ești, nu pentru statutul social sau cercul de prieteni pe care-l frecventezi.
  3. Este întodeauna sinceră cu tine, chiar și atunci când este supărată. Comunicarea este esențială într-o relație, iar faptul că ea alege să-și împartă momentele bune și rele cu tine este o dovadă clară de încredere și iubire.
  4. Știe întotdeauna să te asculte, mai ales când ai ceva pe suflet, indiferent de motivul pentru care ești supărat în ziua respectivă.
  5. Are încredere în ea și nu se simte amenințată de fostele tale prietene, indiferent de cum arată.
  6. Vă simțiți conforabil în preajma celuilalt, chiar și în liniște, fără a simți nevoia de a umple tăcerea cu fel și fel de conversații.
  7. Te acceptă așa cum ești și nu încearcă să te schimbe după bunul ei plac. Desigur, cu toții avem problemele noastre, dar o iubită adevărată se va adapta situației și va ști cum s-o transforme într-un mod pozitiv. 
  8. Știe exact cum să te facă fericit, mai ales când vine vorba de cadouri, indiferent că vorbim de ceva hand made sau de o cină la care va servi felul tău preferat de mâncare. 

Tu ce alte motive crezi că fac din prietena ta, iubita ideală? :)

Foto: Lifehack.org

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.