#stiicezic

De ce e mișto să fii iar single

Odată ce treci în liga celor singuri, vei descoperi o mulțime de lucruri de care te poți bucura, fără a mai simți nevoia de a avea pe cineva lângă tine.

Și...ai fost părăsit(ă).  Cam nasol, nu-i așa?

Nu-ți face griji pentru că nu țin lecții de sarcasm. E chiar nasol să fii părăsit, mai ales dacă a fost vorba de o relație de lungă durată.

Lăsând șiroaiele de lacrimi deoparte,  depresiile și perioadele în care nimic nu ți se pare amuzant, am zis să încerc să-ți arăt partea pozitivă atunci când devii iarăși single.

Odată ce treci în liga celor singuri, vei descoperi o mulțime de lucruri de care te poți bucura, fără a mai simți nevoia de a avea pe cineva lângă tine.

  1. Te poți bucura de întregul pat! Da, ai citit bine, de întregul pat. Nu vei mai fi nevoit să te bucuri doar de un colț de pătură sau să-i dai ghionturi lui „iubi” pentru că ți-a trântit accidental o palmă peste față sau pentru că îți oferă o simfonie a sforăitului în fiecare seară.
  1. Poți să te bucuri de un playlist cu piese special compuse pentru fostul sau fosta. De la Adele, Demi Lovato, Selena Gomez sau Justin Bieber, internetul oferă o varietate de piese de jale din care poți alege.
  1. Agenda zilei se bazează doar pe planurile alese de tine! S-a terminat cu amânarea unei ieșiri în oraș pentru că jumătatea ta nu are chef sau pentru că și-ar dori să luați cina cu viitoarea mamă soacră. The world is now your oister!
  1. Mai puțin timp petrecut pe rețelele de socializare. Da, va fi nasol să nu mai ai cu cine socializa zi de zi, să-ți imparți lucrurile mărunte pe care le faci în fiecare zi, dar poți lua acest aspect ca pe un lucru pozitiv. Îți vei acorda mai multă atenție ție, te vei putea bucura de o carte, de serialele preferate și vei lăsa check-in-urile deoparte. Știi vorba aceea: „Momentele cu adevărat frumoase în viață nu ajung niciodată pe internet!” .
  1. Dacă tot suntem la capitolul atenție de sine, este perioada potrivită în care poți fi puțin egoist și să nu-ți mai pese de părerile celor din jur. Acorda-ți un boost de încredere și fă-ți toate poftele pentru ceva vreme. Le meriți!
  1. E momentul oportun în care prietenii se vor tria. Atunci când treci printr-o despărțire și ești cu fața șifonata, cu paharul de vin lângă și o cutie de înghețată pe masa, vei vedea cine va sta alături de tine și te va consola.
  1. Atenția e tot ce contează în astfel de perioade, așa că nu te plânge atunci când primești constat îmbrățisări, mici atenții de la prieteni, mesaje și telefoane. Nu va dura mult și după o perioadă se va instala iar liniștea. Profită de aceste momente! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.