#stiicezic

5 secrete ale unei relații de lungă durată

Să găsești partenerul ideal nu pare așa de ușor precum vedem în pozele de pe Instagram ale vedetelor preferate sau în filmele de dragoste în care la final, băiatul rămâne cu fata și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți.

Să găsești partenerul ideal nu pare așa de ușor precum vedem în pozele de pe Instagram ale vedetelor preferate sau în filmele de dragoste în care la final, băiatul rămâne cu fata și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți.

Realitatea nu este așa de dulce precum pare, drept pentru care nu vei putea niciodată să găsești o carte care să-ți arate soluțiile pentru o relație longevivă și nici nu vei găsi vreun quiz care să-ți arate  dacă tu și jumătatea ta aveți tot ce vă trebuie pentru a avea o relație cu happy end.  

Ce poți să faci este să te uiți în jur, să observi acele cupluri peste care timpul a trecut iar dragostea nu le-a fost afectată. Vorbim de acele cupluri de batrăni pe care le vezi pe stradă sau în parc, ținându-se de mână și iubindu-se la fel ca-n prima zi.

Pare ciudat și de modă veche dar pe vremuri, bunicii noștri nu aveau toate mijloacele de comunicare pe care noi le folosim azi. Nu existau telefoane mobile, nici rețele de socializare.  Și totuși, iubirea lor a rezistat până-n zilele noastre.  

Care e secretul? Un cuplu căsătorit de 50 de ani l-a dezvăluit mai jos:

  1. Niciodată să nu stai supărat mai mult de 10 minute – în orice relație vor fi momente în care vă veți certa. În loc să fie un câștigător în dispută, mai bine ați lăsa lucrurile să treacă de la sine. Ia-ți partenerul în brațe și spune-i „Te iubesc!”
  1. În ziua de astăzi suntem tot mai ocupați cu jobul încât ajungem să punem relația pe locul doi. Rezervați-vă un moment al zilei doar pentru voi doi, de preferat seara, când puteți lua cina împreună.
  1. Când știi că acea persoană e „the one”, începi să-ți construiești un viitor cu ea și nu renunți atunci când te lovești de câteva obstacole. O relație solidă are nevoie de răbdare și încredere, nu doar de iubire.
  1. Găsește un mod prin care să râdeți zilnic. Fie că vorbim de o glumă, de o întâmplare funny, de un filmuleț amuzant, este foarte important să râdeți împreună zilnic.
  1. O relație de lungă durată cere sacrificiu pentru că îți ia ani de zile pentru a cunoaște o persoană și pentru a-i învăța obiceiurile. Ai nevoie de curaj pentru a rămâne lângă o persoană chiar și atunci când lucrurile funcționează mai greu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.