Kiss Music News

Carla's Dreams lansează videoclipul „Antiexemplu”

Carla's Dreams își face debutul pe 2017 cu single-ul „Antiexemplu”, piesa care dă titlul albumului ce va fi lansat la Arenele Romane, pe 13 mai, în cadrul unui concert de zile mari.

Carla's Dreams își face debutul pe 2017 cu single-ul „Antiexemplu”,  piesa care dă titlul albumului ce va fi lansat la Arenele Romane, pe 13 mai, în cadrul unui concert de zile mari. 

Melodia a fost produsă de Alex Cotoi, alături de care băieții au lucrat și piesele „Te rog”, „Cum ne noi” (feat. Delia), „Sub pielea mea (eroina)”, „Acele”, „Imperfect”. De videoclip s-a ocupat Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

In #Antiexemplu, ne-am permis câteva licențe, chiar și titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificația căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta și în continuare, în diferite viziuni”, au spus Carla’s Dreams.

 Piesa sună foarte bine și ne vorbește despre umanitate, despre exemplele pe care trebuie să le urmăm în viață și despre acceptarea și iubirea de sine. 

Cu siguranță te vei regăsi și tu în ea. Dă-i un play! 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.