Kiss Music News

VUNK lansează „Camera ei”, videoclip filmat în direct pe Facebook

Băieții de la VUNK știu mereu să-ți suprindă fanii cu videoclipuri cât mai originale.

Băieții de la VUNK știu mereu să-ți suprindă fanii cu videoclipuri cât mai originale.

După ce ne-au arătat cum se vede un concert filmat la 360 de grade și cum poți face un videoclip folosing doar gif-uri si filtre de Snapchat, băieții au revenit cu un nou concept: un videoclip tras dintr-o singură bucată iar întregul proces a fost transmis LIVE pe contul de Facebook al trupei VUNK.

Piesa promovată se numește „Camera ei” și va fi inclusă pe viitorul album al băieților - „Extrovertit”, ce va fi lansat în cadrul unui super concert pe 23 mai, la Sala Polivalentă din București. 

Tehnologia a fost întotdeauna prezentă în activitatea noastră. Am vrut să oferim fanilor noștri șansa de a fi părtași la filmarea videoclipului și, cum nu îi puteam invita pe toți, am ales varianta de a filma live. Este o premieră în România și ne-am asumat un risc important. Au fost 3 minute și jumătate în care am scris istorie. Fără duble, fără întreruperi, o filmare dintr-o singură răsuflare pentru o poveste specială, așa cum am spus în toate videoclipurile noastre de pana acum.” - au declarat băieții.

Haideți să vedem și noi ce ieșit! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.