Kiss Music News

Soundland și Alexandra Ungureanu lansează continuarea piesei „Atât de ușor”. Ascultă și tu „Întinderi de nori”

După succesul avut cu piesa „Atât de ușor”, băieții de la Soundland și Alexandra Ungureanu lansează o continuare a hitului, intitulată „Întinderi de nori”.

După succesul avut cu piesa „Atât de ușor”, băieții de la Soundland și Alexandra Ungureanu lansează o continuare a hitului, intitulată „Întinderi de nori”.  

Melodia a fost produsă în studiourile Kazibo și ne vorbește despre cât de greu este să treci peste o despărțire și să renunți la sentimentele pentru persoana care ți-a fost cândva, jumătatea perfectă. 

„ #ÎntinderiDeNori este intr-o oarecare măsură continuarea poveștii primei piese lansate alături de Alexandra, #AtatDeUșor, si prezintă o situație cu care ne confruntăm cu toții; dificultatea de a renunța la persoana iubită. Piesa abordează subiectul despărțirii, dar vibe-ul este unul optimist și romantic în același timp. Deși este o baladă, piesa are la bază ușoare influențe trap și trance, cu elemente ce se regăsesc în stilul de produție Soundland.”, declară Andy Platon(Soundland)

Alexandra Ungureanu a adăugat: “Îmi place foarte mult piesa și mixul de emoție și dramatism pe care îl redă. La fel ca în momentul în care am decis să lansam #AtâtDeUșor, perioada în care am lucrat la #ÎntinderiDeNori era una sensibilă în viața mea, și astfel am intrat în starea piesei și mi-am asumat până la capăt povestea.

Haideți să ascultăm împreună melodia!

Foto: Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.