#stiicezic

7 lucruri care te scapă de FRIENDZONE

Băieți, asta este pentru voi! 

 Cel mai simplu scenariu: îți place de o fată. E frumoasă, e deșteaptă și independentă. Vâ intersectați zilnic, destul de des, timp în care impărțiți idei, aminitiri, cafele și pauzele de masă. Usor, tu îți dorești să faci mai multe lucruri alături de ea și brusc apare zidul: „Ce prieten bun ești!” sau „Îmi aduci aminte de fratele meu!”. Da, îl știm cu toții și se numește FRIENDZONE. 

Femeile au o reputație pentru asta, ca să nu mai spunem de meme-urile care apar după ce au pus în zone de friendzone o groază de tipi iar ele își doresc acel tip de bărbat drăgut, politicos, educat și mereu atent la nevoile lor. 

Da, e amuzantă situația, dar ce te faci tu, cel care îți dorești o relație cu tipa aceea pe care o placi atât de mult? 

Ei bine, cei de la Elite Daily s-au gândit la niște sfaturi pe care ar fi bine să le urmezi pentru a evita acel cuvânt cu F de care noi, toți bărbatii, fugim. 

1. Fii direct și când zic asta, nu fi mârlan și să-i spui „ Hai să ne...”. Încearcă o replică de genul: „Mi-ar plăcea să ieșim împreună din când în când!”

2. Dacă ai stabilit deja un date cu fata de care-ți place, implică-te cât mai mult posibil. Alege o locație, un eveniment, o oră pentru ca ea să vadă că tu chiar îți dai interesul. 

3. Fă cinste de la prima întâlnire. Dacă alegi să ieși cu ea la un film sau la o cină romantică, ar fi politicos să plătești și consumația, nu-i așa?!

4. Fii afectuos. Strânge-o în brațe sau pup-o pe obraz. Sau cumpără-i una din florile ei preferate. O fată adora asta și cu siguranță nu se va simți ca și cum ar fi la o întâlnire cu un simplu prieten. 

5. Caut-o în mod regulat. Dă-i un SMS de „Bună dimineața!”, sun-o după ce iese la muncă. Acordă-i acea atenție de care orice femeie are nevoie. Impărtășește-i până și o poză cu o pisicuță. Come on, cui nu-i plac filmulețele cu pisici?!

6. Fii sincer cu ea. Fetele adoră sinceritatea și în plus de asta, știm deja cât de complicate pot fi ele uneori când vine vorba de „intențiile unui tip”. Spune-i că o placi, mai ales dacă îți dorești un viitor alături de ea. 

7. Invit-o în lumea ta. Las-o să-ți cunoască prietenii, să-ți afle tabieturile și să vadă ce faci tu în timpul liber. În acest mod ea va căpăta și mai multă siguranță și nu te va include pe lista de „friendzone”. 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.