#stiicezic

7 lucruri pozitive pe care le găsești la persoanele introvertite

Când spui „persoană introverită” ai în cap acea imagine despre un om căruia nu prea îî place să socializeze prea mult și preferă să-și petreacă mai mult timpul pe acasă decât să iasă afară și să socializeze.

Când spui „persoană introverită” ai în cap acea imagine despre un om căruia nu prea îî place să socializeze prea mult și preferă să-și petreacă mai mult timpul pe acasă decât să iasă afară și să socializeze. Deseori, introvertiții sunt văzuri ca persoane ce suferă de anxietate sau care fug de spațiile aglorate mai rău ca pisica de apă.

Ei bine, noi îți dăm 10 lucruri benefice pe care orice persoană introvertită le deține.

  1. Persoanele introvertite știu să te asculte. Ele își gândesc dinainte fiecare mișcare și observă cu lux de amănunte tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Astfel, ele evită situații jenante în care porumbelul iese pe gură și nu mai ai cum să o dregi.
  1. Nu simt nevoia de a fi dependenți de cineva. Introvertiții sunt de părere că e stupid să depinzi de cineva zi de zi, mai ales dacă este vorba de a avea grijă de ele sau pentru a le satisface nevoie materiale. Acest lucru le permite să se bucure de libertate și să depășească orice obstacol pe care viața le poate oferi.
  1. Introvertiții sunt cei mai buni observatori, mai ales când vine vorba de gesturile non-verbale. În felul acesta ei se pot asigura dacă au ințeles bine mesajul sau dacă sunt duși de fapt cu zăhărelul.
  1. Fericirea stă în lucrurile simple!”. Acesta este motto-ul după care merg majoritatea introveriților. Ei ar prefera o seară de filme cu floricele în locul unei nopți pierdute în cluburi de fițe. În felul acesta, ei reușesc să economisească bani pentru zile negre.
  1. Le place să observe până și cele mai mici detalii, așa că dacă o colegă are o tunsoare nouă sau un coleg și-a cumpărat un telefon sau un ceas de curând, un introverit cu siguranță va observa asta. Acest lucru îi ajută să-și facă prieteni mult mai ușor.
  1. Dacă ai nevoie de cineva cu care să-ți impărtășești secretele, un introverit e persoana potrivită. Ei știu ce înseamnă să ai încredere în cineva și cu siguranță nu vor împărtăși detalii din viața ta personală fără acordul tău.
  1. Introvertiților le plac discuțiile inteligente. Pe ei nu ai să-i vezi niciodată vorbind despre ultimele știri apărute în presa tabloidă sau să poarte o conversație de complezență. Provocarea ce mai mare este atunci când le pui o întrebare inteligentă sau despre un topic preferat de-al lor.

Tu te-ai regăsit în rândurile de mai sus? Daca daca, spune-ne și tu ce alte calități crezi că mai au persoanele introvertite. 

Sursa: Lifehack.org

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.