Cool Stuff

5 joburi mișto în 2017. O să țopăi de fericire când mergi la muncă

Să-ți găsești un job în ziua de azi poate fi un adevărat challenge. Desigur, cu toții ne dorim să avem unul cât mai cool pe perioada facultății, care să ne ajute să evoluăm cât mai mult și să ne asigure și practica pe perioada verii.

Să-ți găsești un job în ziua de azi poate fi un adevărat challenge. Desigur, cu toții ne dorim să avem unul cât mai cool pe perioada facultății, care să ne ajute să evoluăm cât mai mult și să ne asigure și practica pe perioada verii.

Majoritatea dintre noi aleg să fugă de call center și corporații, unde totul se rezumă în a sta opt sau zece ore la birou, executând aceleași task-uri zi de zi.

Ei bine, la un mic search pe Google, putem observa că joburile au evoluat în ziua de azi și cu puțin research și curaj, poți să găsești unul chiar mișto, care să se plieze pe skill-urile tale. Noi vă dăm 5 exemple de joburi foarte cool pe care le-am alege oricând.

1.Gamer profesionist

 Cui nu-i plac joburile pe PC, mobil sau PlayStation? Acesta este un job ideal pentru pasionații de gaming, dornici să aducă îmbunătățiri jocurilor ce urmează a fi lansate. Nu-ți trebuie decât niște cunoștințe de software, rabdare și niște ochi de vultur. Ce poate fi mai mișto decât să stai pe un fotoliu și să te joci cât e ziua de lungă?

2. Barista

Indiferent de felul în care o savurăm, rece sau caldă, cu spumă de lapte sau irish, cafeaua ne aduce zâmbetul pe buze în fiecare dimineață.  Unde mai pui și faptul că avem ocazia să o mai primim și cu modele: pisicuțe, inimioare, frunze sau flori. Dacă ești un coffee lover și-ți place să experimentezi tot felul de desene în pahar, acest job ți se potrivește ca o mănușă.

3. Vlogger

Să fii vlogger poate fi unul dintre cele mai cool joburi posibile. Programul ți-l faci singur, iar subiectele sunt la liberă alege. E un job perfect pentru oamenii pozitivi, cu zâmbetul pe buze, gata să te facă să râzi sau să te pună la curent cu cele mai tari chestii din fashion, muzică, food sau orice alt subiect care a rupt internetul în două.

Și dacă tot am vorbit despre vloggeri, Coca–Cola a strâns laolaltă pe 7 dintre cei mai awesome vloggeri din România: Mikey Haș, Anne-Marie Chelariu, Bromania, Maximilian Ioan, Noaptea Târziu, Laura Giurcanu și ilie's vlogs.  Împreună, ei îl caută pe URMĂTORUL MARE VLOGGER AL ROMÂNIEI.

Tot ce trebuie să faci este să te inscrii pe http://nextbigvlogger.ro, să urmărești provocările lansate de cei 7 fantastici și să-ți alegi echipa din care vrei să faci parte.

READY, SET, VLOG!!!

 

4. Traveler

Știți acel cuplu faimos de pe Instagram care se ține de mână și se pozează în tot felul de locații exotice sau extravagante? Jobul se numește traveler și constă în a călători prin întreaga lume. Ce-i drept, ai nevoie de câteva „must haves” : să fii un guru pe social media, să îți placă să călătorești, să scrii conținut de calitate(inclusiv guest post-uri) și bineînțeles, multe poze cool pe Instagram.

5. Food tour guide

Pentru că tot suntem la capitolul traveling, știm un job pentru toți pasionații de mâncare – food tour guide. E acel gen de job ce-ți permite să îmbini călătoria cu plăcerea de a gusta din mâncărurile tradiționale specifice țării în care te afli. Așadar, dacă îți știi țara pe dinafară (și nu numai) și-ți dorești ca toți turiștii care o vizitează să aibă parte de o experiență culinară de neuitat, this is the job for you!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.