#stiicezic

Cum îți dai seama că ai iubitul ideal

Pentru că nu demult, v-am prezentat ce înseamnă să ai iubita ideală, acum a venit rândul băieților.

Pentru că nu demult, v-am prezentat ce înseamnă să ai iubita ideală, acum a venit rândul băieților.

Chiar dacă majoritatea fetelor aleg să meargă pe conceptul „girl power” și că nu trebuie să nu aibă un iubit pentru a fi fericite, acum e momentul să recunoaștem că viața nu ar fi la fel dacă nu ai cu cine să împarți cele mai frumoase dar și cele mai nasoale momente din viața ta. Am dreptate, fetelor? 

E adevărat, a avea un prieten nu este un „must have” în zilele noastre, dar atunci când îți dorești unul, ai vrea ca el să îndeplinească anumite cerințe pentru ca el să fie acel „the one” pe care îl așteptați. 

Noi ne-am gândit să venim în ajutorul vostru și să vă oferim opt motive care vă demonstrează faptul că iubitul pe care l-ați ales este cel ideal: 

1. Te apreciază pentru ceea ce ești. E genul de persoană căreia îi place tot ce ține de tine, de la părul ciufulit dimineața, la cântatul sub duș, ba chiar și la partidele de board games în care nu te mai obosești să te aranjezi și te îmbraci cât mai confortabil.

2. Se ține întotdeauna de promisiuni. Știți și voi situațiile în care trebuie reparat ceva sau că îți promite să mergeți undeva atunci când are mai mult timp liber? Ei bine. dacă el se ține de fiecare promisiune pe care ți-o face, ar fi bine să ai grijă de el pentru ca el cu siguranță te iubește sincer. 

3. Are întotdeauna grijă de tine - știți la ce mă refer, nu? Acele mesaje în care te întreabă dacă ai mâncat sau dacă ești ok. Desigur, mai sunt și situațiile în care te conduce acasă după o ieșire în oraș sau îți oferă bluza lui când se lasă frigul. 

4. Este mereu sincer. Nicio fată nu-și dorește un iubit care să fie mereu de acord cu ea (lasând deoparte toate meme-urile care circulă pe net despre fete :)) ). Iubitul ideal va fi mereu onest cu tine, chiar și atunci când părerile voastre nu vor coincide. 

5. Îți pune mereu zâmbetul pe buze, mai ales atunci când ai ochii în lacrimi. Te gâdilă, spune glume, face fețe funny sau se preface impiedicat, iubitul tău ideal va avea grijă ca tu să zâmbești. 

6. Cunoaște bine termenul de „timp pentru mine”. Orice relatie are nevoie de acest termen pentru că nimănui nu-i place să stea nas în nas cu iubitul 24 din 24. Atât tu cât și el aveți nevoie și de activități pe care să le faceți singuri. 

7. Își respectă mama. Acest lucru trebuie să fie un mare semnal pentru voi, fetele. Dacă îl vezi că își tratează mama cu respect, indiferent că mai e uneori cicălitoare sau că încearcă să se amestece prin lucrurile sale, atunci ați ales un câștigător. Un astfel de bărbat se va purta cel puțin la fel de frumos și cu voi. 

8. Scoate tot ce e mai bun din tine. Desigur, orice fată are calitățile sale și știe cum să și le expună, dar atunci când ai pe cineva care te motivează să fii și mai bună, atunci e clar că ai găsit pe cine trebuie. 

Voi ce alte motive ați mai adăuga pe listă, fetelor? :)

Sursa: Lifehack

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.