Kiss Music News

Muzică, artificii și party până-n zori în cea de-a doua zi la Neversea

Vineri seara s-a dat startul primei ediții de Neversea, eveniment powered by Kiss FM. Zeci de mii de festivalieri au venit pe litoral pentru a petrece 3 zile și 3 nopți alături de artiștii lor preferați.

Bineînțeles, după cum bine știți, evenimentul se desfășoară la malul mării, iar noi oricum ți-am oferit o listă cu obiectele „must have” pe care să le iei cu tine în cadrul unui festival.

După ce am am transformat Ziua Internațională a Sărutului în Weekend-ul Sărutului și am asistat la o cerere în căsătorie în direct pe Kiss Cams, festivalierii prezenți la Neversea s-au pregătit pentru a doua zi de festival.

Dacă doreați să vedeți și artiști români pe scena de la Neversea, Vanotek a fost cel care a dat startul atmosferei de festival pe main stage. Nu au lipsit nici băieții de la Klangkarussels DJs și Mike Perry, care au avut grijă să-i țină în priză pe petrecăreții de la malul mării.

Seara a continuat cu Delia, care a făcut publicul să cânte la unison piese ca „Da mamă”,  „Rămâi cu bine”, sau „Weekend” (feat. The Motans). După un show explozit au urmat băieții britanici de la Years & Years, cunoscuți pentru super hitul „Take Shelter”.

Fatboy Slim și Afrojack au continuat să-i energizeze pe festivalierii veniți să petreacă până-n zori, iar răsăritul a fost prins pe ritmurile și energia lui Ferry Corsten.

La fel ca-n prima zi, plaja a fost plină de petrecăreți cu ținute și brățări colorate veniți să se distreze, să danseze și să simtă muzica și energia de la malul mării.

În ultima zi de festival, line-up-ul este unul extrem de exploziv, iar festivalierii vor dansa pe muzica lui Manuel Riva, Dua Lipa, Jason Derulo, Benny Benassi, Fedde Le Grand și mulți alții!

Let's make a party like you Neversea before! 

Foto: Facebook.com/Neversea

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.