Kiss Music News

Kiss FM aduce în casele ascultătorilor noul colind „Poveste de Crăciun”

Așa cum v-am obișnuit, Kiss FM vă aduce în fiecare an câte un nou colind în prag de sărbători!

Așa cum v-am obișnuit, Kiss FM vă aduce în fiecare an câte un nou colind în prag de sărbători! Crăciunul este despre căldură și iubire, despre sentimente puternice și despre dorința de a fi aproape alături de cei dragi. Andrei a reușit să spună ce simțim cu toții în această perioadă a anului și a transpus totul în versurile piesei „Poveste de Crăciun”.

Eram în studio și mă gândeam la piesa pentru Crăciun și căutam tot felul de glumițe pe baza sărbătorilor. Iar la un moment dat, colegul de lângă mine a dat play la ”Hallelujah” , iar mie a început să-mi cânte în cap ”E Crăciunul” pe linia melodică a piesei lui Cohen. Și atunci am zis în glumă că ce tare-ar fi dacă am face un colind pe instrumentalul de la Hallelujah, dar în română. Și dintr-o glumă, am început să scriem piesa și când am văzut ce ușor ne vin versurile și cât de bine se leagă, am decis că anul acesta, colindul Kiss FM nu va avea o abordare amuzantă, ci una puțin mai profundă. Dar promitem că anul viitor facem una funny ca să recuperăm și pentru anul ăsta”, ne-a povestit Andrei.

Crăciunul ne aduce împreună și asta ne-am dorit și noi să facem, așa că i-am adunat împreună pe cei mai tari colindători!

Le mulțumim colindătorilor care ne-au fost alături: 3SE, Alina Eremia, Feli, Randi, JO, Smiley, Andra, Adda, Liviu Teodorescu, Connect-R, Delia, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.