Cool Stuff

Ryan Reynolds a atacat într-un mod amuzant clanul Kardashian

Se pare că Ryan Reynolds a spus pe Twitter ce credea toată lumea despre familia Kardashian!

Ryan Reynolds a reușit să spună printr-o singură postare pe Twitter ceea ce crede toată lumea despre clanul Kardashian. Actorul este nedumerit în privința femeilor gravide din această familie, așa că a simțit nevoia să-și împărtășească frustrarea și în mediul online.

Poate cineva soluționa discuția dintre mine și preotul meu? Cine este gravidă în clanul Kardashian?”, a postat Ryan Reynolds pe Twitter.

După ce Kim Kardashian a declarat că așteaptă cel de-al treilea copil cu ajutorul unei mame surogat, și sora sa Khloe a postat pe Instagram o fotografie în care confirmă că este gravidă.

Totuși, zvonurile spun că și Kylie Jenner ar fi însărcinată, însă vedeta nu a confirmat nimic, iar de curând oamenii au început să spună că aceasta ar fi născut deja, pentru că nu a apărut în calendarul de familie alături de surorile ei.

De curând, Kendall Jenner a postat o fotografie pe Instagram în care s-ar observa o burtică, iar acum fanii se întreabă dacă și cea de-a patra membră a clanului Kardashian este gravidă.

Ce-i drept, e atât de ușor să fim induși în eroare, mai ales că numele tuturor femeilor din această familie încep cu litera K și parcă nu mai înțelegem cine este însărcinată și cine nu...

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.