Cool Stuff

Filmele pe care trebuie să le vezi luna asta la cinema

Astea sunt filmele pe care nu trebuie să le ratezi luna asta!

După ce s-a încheiat cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar și am văzut care sunt cele mai premiate filme e timpul să mergem în cinema și să vedem cele mai bune filme ale lunii martie. 

1. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Premiera: 23 martie

Three Billboards Outside Ebing, Missouri i-a adus actriței Frances McDormand premiul Oscar pentru „cea mai bună actriță în rol principal”, iar lui Sam Rockwell Oscarul pentru „cel mai bun actor în rol secundar”. Filmul spune povestea unei femei care se luptă cu autoritățile după ce fiica ei este ucisă. Ea afișează mesaje pe trei panouri publicitare, în speranța că poliția va afla cine i-a omorât fiica. 

2. Red Sparrow

Premiera: 2 martie 

Jennifer Lawrence joacă rolul unui spion rus, obligată să folosească orice mijloace pentru a-și îndeplini misiunea. Ținta ei principală este un ofițer CIA care se ocupă de cazurile spionajului rusesc. 

3. Tomb Raider - Începutul

Premiera: 16 martie

Alicia Vikander este Lara Croft, personaj interpretat în trecut de Angelina Jolie. De această dată Lara pornește într-o misiune în încercarea de a-și găsi tatăl dispărut. 

4. I, Tonya

Premiera: 30 martie

Margot Robbie este Tonya Harding, faimoasa patinatoare. Tonya devine celebră, nu datorită talentului său, ci din cauza unui incident petrecut la Olimpiada din 1994. 

5. Game Night

Premiera: 2 martie

Rachel McAdams și Jason Bateman fac pereche în filmul „Game Night”, unde se întâlnesc alături de prietenii lor pentru o seară de jocuri. Lucruile iau o întorsătură amuzantă în momentul în care fratele lui Jason Bateman (Max) este răpit. 

6. Maria Magdalena

Premiera: 30 martie

Rooney Mara o interpretează pe Maria Magdalena, una dintre cele mai emblematice figuri din istorie. Filmul prezintă călătoria lui Iisus din Nazaret prin ochii Mariei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.