Razi cu Rusu si Andrei

What's UP: „Când eram mic, tata mă alinta „Marinică”

În dimineața asta, What's UP ne-a povestit care era replica celebră a mamei sale și ce ar face dacă ar fi femeie pentru o zi.

What's UP ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”, unde ne-a cântat piesa „Iartă-mă, Mama!” și am stat la povești despre câteva amintiri din copilăria artistului.

De Ziua Femeii, ne-am adus aminte în această dimineață de mamele noastre, care au avut întotdeauna grijă de noi. Fiecare mamă avea o replică faimoasă pe care ne-o spunea de fiecare dată când ieșeam pe ușă, de la „să te îmbraci bine”, „ai mâncat” sau „să nu vii târziu”, What's UP ne-a dezvăluit care era replica celebră a mamei sale.

„Cea mai celebră era 'la cât te întorci?' Niciodată nu nimeream ora exactă, îi ziceam că vin într-o oră, veneam în două”, a spus artistul.

Tot la capitolul amintiri din copilărie, What's UP ne-a spus și povestea amuzantă a celui de-al doilea său prenume, Marian.

„Când am fost să-mi facă certificatul de naștere, bunicul meu a scris acolo Marin și tata s-a gândit să mai pună un „a” și așa a ieșit Marian, iar când eram mic tata mă alinta într-un fel care nu-mi plăcea, îmi zicea „Marinică”, a spus What's UP.

Cu Rusu, Andrei și Olix ne auzim de luni până vineri de la 6 la 10, cu cele mai tari subiecte și concursuri!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.