Cool Stuff

Iată ce actori au fost păcăliți să accepte roluri celebre

Viața la Hollywood nu e chiar așa cum credeam noi. Uite ce actori au fost păcăliți să joace roluri celebre.

Chiar și cei mai celebri actori sunt rușinați de unele filme pe care le-au realizat, iar mulți dintre aceștia vorbesc deschis despre peliculele care nu au avut succes. Indiferent de motiv, mulți dintre ei nu ar fi apărut în filmele respective dacă nu ar fi fost păcăliți să accepte rolul.

1. Ryan Reynolds în X-Men Origins: Wolverine

Înainte de filmul „Deadpool”, Ryan Reynolds nu a avut mare succes în filmele cu supereroi. „Green Lantern” a fost un dezastru, iar alter ego-ul personajului Deadpool din „X-Men Origins: Wolverine” a fost la fel de nereușit.

„La acel moment nu aveam un scenariu scris. Mi-au spus că dacă nu accept rolul lui Deadpool în X-Men Origins: Wolverine, vor căuta pe altcineva. Iar eu le-am spus că o să fac filmul, însă personjaul lui Deadpool nu este reprezentat corect în film”, a declarat Ryan pentru Entertainment Weekly.



2. Jared Leto în Suicide Squad

Jared Leto își permite să fie selectiv cu rolurile pe care le joacă, asta după ce a câștigat un  premiu Oscar pentru rolul său din „Dallas Buyers Club”. Trupa „30 Seconds to Mars” îl ține destul de ocupat, prin urmare artistul nu prea mai are timp și de aparițiile pe marile ecrane.

Când a acceptat să-l joace pe Joker, la aflarea veștii fanii lui Jared au fost foarte încântați. După lansarea filmului în cinema, interpretarea lui Jared Leto a primit comentarii negative din partea fanilor, însă actorul s-a apărat și a declarat că personajul i-a fost prezentat altfel.



3. Tyler Perry în Gone Girl

„Gone Girl” a avut un succes uriaș și a impresionat foarte mulți critici. Însă, actorul Tyler Perry susține că a fost păcălit să semneze pentru rolul avocatului Tannor Bolt. Acesta a mai declarat faptul că nu cunoștea detalii privind acțiunea din romanul scriitoarei Gillian Flynn.

„Dacă aș fi știut toate lucrurile alea, aș fi spus nu. Agentul meu știa tot și nu mi-a spus nimic. Mi-a spus abia după ce am semnat pentru rol”, a declarat Tyler Perry.



4. Michelle Pfeiffer în Grease 2

Este greu de crezut că actrița Michelle Pfeiffer, care are trei nominalizări la premiile Oscar a jucat în filme proaste. Actrița a declarat că lipsa de experiență și tinerețea ei au făcut-o să apară în musicalul Grease.

„Am urât acel film și nu-mi venea să cred cât de prost era. La acea vreme eram tânără și nu știam cum stau lucrurile de fapt”, a spus Michelle Pfeiffer.


 Sursa foto: Looper

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.