Razi cu Rusu si Andrei

Andra - „Mi-ar plăcea mult să colaborez cu Maluma, dar e riscant!”

Andra își dorește o colaborare cu Maluma! Află mai multe acum!

Andra ne-a vizitat în această dimineață la matinal și le-a povestit băieților mai multe despre noul său single, „Indiferența”. Cu această ocazie, Rusu și Andrei au luat-o la întrebări și au aflat că Andra o admiră foarte mult pe Anitta!

Anitta e foarte sexy! E bunăciune! M-am uitat la toate live-urile ei. Mi-a plăcut că într-un concert de-al ei, când cânta Paradinha, a avut pe scenă tot felul de oameni, mai grași, mai slabi, și cu toții purtau tricouri cu diferite mesaje și dansau pe lângă ea. Mesajul pe care l-a transmis m-a emoționat foarte mult. Mi se pare că noi, artiștii, putem să transmitem mereu tot felul de mesaje”, a declarat Andra.

Și dacă tot au discutat despre muzica latino, Maluma nu putea să lipsească din peisaj, doar Andrei e cel mai mare fan al artistului columbian!

Mi-ar plăcea mult să colaborez cu Maluma, dar e riscant cu fetele! Cătălin nu are nicio problemă cu asta, știe că oricum îmi plăcea Ricky Martin din copilărie, până când am aflat că nu sunt genul lui, hahaha!”, a povestit Andra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.