Cool Stuff

Gluma cu care Prințul Charles i-a rănit sentimentele Prințesei Diana

Prințul Charles i-a frânt inima Prințesei Diana cu această declarație.

Prințesa Diana a fost o femeie cu multe secrete, ceea ce a făcut-o să fie diferită de restul personalităților regale. Se pare că una dintre poveștile pe care le-a protejat a fost chiar nașterea Prințului Harry, care a fost un adevărat mister în familia regală.

Prințul Charles și-a dorit cu „disperare” o fetiță, însă Diana știind că va avea un băiețel a hotărât să țină acest lucru ascuns. Prințesa Diana l-a născut pe Prințul Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după nouă ore de travaliu, iar reacția Prințului Charles a fost dezvăluită în cartea lui Andrew Norton „Diana: Her True Story”.

Primele cuvinte ale Prințului Charles după nașterea lui Harry au fost: „O, Doamne, este băiat! Și are părul roșu”.



În timp ce Prințul Charles a considerat acel comentariu drept o simplă glumă, Prințesa Diana s-a simțit profund jignită, din cauza faptului că îndurase nouă ore de travaliu, dar și pentru că sora ei mai mare și fratele său cel mic aveau părul roșcat. La botezul Prințului Harry, Prințul Charles i-ar fi spus mamei Dianei că era dezamăgit de faptul că Prințesa a născut un băiat.

După nașterea Prințului Harry se pare că mariajul celor doi a început să se destrame imediat, iar Charles a început să aibă o aventură cu Camilla Parker Bowles, actuala sa soție. Diana și Charles s-au separat la 9 decembrie 1992, iar divorțul s-a pronunțat la 28 august 1996. Diana a rămas cu titlul ''prințesă de Wales'' și a locuit la palatul Kensington.



În 1997, Diana a început o relație cu Dodi Al-Fayed, fiul unui miliardar egiptean. Diana și Dodi au murit într-un accident de mașină, în timp ce un grup de fotografi îi urmărea cu mașina. Dodi a murit pe loc, iar Diana a fost transportată la spital, unde s-a constatat că avea hemoragie internă gravă. S-au încercat câteva resuscitări, însă în cele din urmă a fost declarat oficial decesul.



Sursa foto: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.