Cool Stuff

VIDEO | Iată ce filme vom putea vedea luna asta la cinema

Pregătiți-vă și luna asta, căci vă așteaptă cele mai tari filme!

Luna mai ne aduce în cinematografe continuarea aventurilor lui Deadpool, dar și comedii cu cei mai îndrăgiți actori, precum Amy Schumer și Anna Faris.

1. Truth or Dare

Premiera: 4 mai

Un joc inofensiv de „adevăr sau provocare” cu prietenii devine mortal când cineva sau ceva începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare.



2. I feel pretty

Premiera: 4 mai

„I Feel Pretty” urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.



3. Overboard

Premiera: 11 mai

„Overboard” se concentrează asupra lui Leonardo (Eugenio Derbez), un seducător egoist și răsfățat, care face parte din cea mai bogată familie din Mexic, și asupra lui Kate (Anna Faris) , o mamă singură care abia își duce traiul împreună cu cei trei copii ai ei.



4. Deadpool 2

Premiera: 18 mai

Ryan Reynolds revine în rolul lui Deadpool, un supererou cu un simț al umorului mai ciudat, dar cu o dorință mare de a-i ajuta pe cei din jur, asta dacă are și el ceva de câștigat. Deadpool e obligat să se gândească la prietenie, familie și ce înseamnă sa fii erou, toate astea în timp ce ne arată cum își învinge inamicii.



5. Solo: A Star Wars Story

Premiera: 25 mai

Filmul prezintă povestea lui Han Solo (Alden Ehrenreich) care pornește într-o aventură, în care îl va cunoaște pe copilotul său Chewbacca, iar călătoria va marca viața unuia dintre eroii universului Star Wars. Din distribuție mai fac parte Emilia Clarke, Woody Harreloson și Paul Bettany.



Sursa video: YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.