Razi cu Rusu si Andrei

Alexandra Stan – „Mâncarea americană poate să fie și bună și rea”

Iată ce părere are Alexandra Stan despre mâncarea din Statele Unite!

Alexandra Stan și Manuel Riva ne-au vizitat în această dimineață, pentru a ne povesti mai multe despre noul lor single „Miami”, care a devenit imnul festivalului Neversea. Rusu și Andrei au profitat de ocazie și i-au luat la întrebări pe cei doi, dorind să afle mai multe despre experiența Alexandrei din Statele Unite!

Mâncarea americană este foarte gustoasă, au foarte multe feluri de mâncare. Los Angeles are foarte multe restaurante și este foarte renumit pentru mâncare. Cel mai mult mi-a plăcut că au foarte multe locuri pentru vegetarieni. Eu mănânc doar pește. Sunt vegetariană de 3 ani. Mănânc și ouă, pentru că am nevoie de proteine”, a povestit Alexandra Stan.

Din ce ne-a povestit Alexandra, am reținut că lactatele din Statele Unite nu se compară deloc cu cele din România. Se pare că americanii adaugă zahăr în iaurturi și brânzeturi, schimbându-le foarte mult gustul!

Artista a locuit în America timp de șase luni, perioadă în care a lucrat la noul său album, pe care îl va lansa în curând și în România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.