Razi cu Rusu si Andrei

Tudor Chirilă - „Acum e un sezon cu antrenori noi!”

Tudor Chirilă este pentru a cincea oară antrenor la Vocea României, după ce a înregistrat trei victorii consecutive în cadrul concursului!

Tudor Chirilă este pentru a cincea oară antrenor la Vocea României, după ce a înregistrat trei victorii consecutive în cadrul concursului! Cu ocazia acestei vești, artistul ne-a vizitat la matinal și a stat la povești cu Rusu și Andrei!

Surprizele pot să vină și din rândul antrenorilor. Nu suntem niciunul dintre noi lipiți de scaune. Eu nici nu m-am gândit că o să ajung la sezonul 5. Eu după trei sezoane am vrut să plec în glorie, dar Smiley a zis că trebuie să rămân la Vocea României, ca să poată să-și ia revanșa.  Acum e un sezon cu antrenori noi. Îi spun „bine ai venit”, Irinei. Mi se pare o provocare pentru toată lumea, mai ales pentru ea. O să îi fiu alături. Simt că are foarte multă energie și vrea să demonstreze foarte multe lucruri și asta e bine”, a povestit Tudor Chirilă.

Artistul ne-a povestit că în curând vor fi anunțate și celelalte două nume din juriu, însă nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii! Abia așteptăm să vedem cine vor fi ceilalți doi colegi ai săi de la „Vocea României”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.