Razi cu Rusu si Andrei

Cleopatra Stratan: „De doi ani fac teatru pentru că m-a interesat măiestria actorului”

Cleopatra Stratan ne-a vizitat în această dimineață la Râzi cu Rusu și Andrei!

Cleopatra Stratan ne-a făcut o vizită în această dimineață și ne-a povestit mai multe despre noua ei piesă „Te las cu inima”. Cu această ocazie, Rusu și Andrei i-au pus acesteia câteva întrebări și au aflat ce pasiuni are artista.

Clipul piesei „Te las cu inima” a fost regizat de Roman Burlaca, iar în această dimineață Cleopatra Stratan ne-a dezvăluit că videoclipul a fost filmat în gara din Chișinău, iar filmările au durat 18 ore. 

În tot acest timp, cât a fost absentă de pe piața muzicală, Cleopatra Stratan nu a stat degeaba, artista a compus piese, iar de doi ani face cursuri de teatru. 

„Mă interesa măiestria actorului, arta vorbirii și atunci am zis hai să facem niște cursuri și mi-am descoperit pasiunea asta. Mi-a plăcut foarte mult și m-am gândit că o să mă ajute foarte mult în ceea ce vreau să fac în continuare”, a spus Cleopatra Stratan.

Pe lângă muzică și actorie, Cleopatra urmărește și seriale. Cântăreața urmărește seriale coreene, printre care „Legendele Palatului: Luna îmbrățișează Soarele”.

Mă uitam la bunici cu verișoara mea și ni s-a părut foarte interesant. Când începea, ne puneam fotoliul în fața televizorului, iar în timpul serialului când era punctul culminant și intervenea o reclamă, eram...„aoleu”, a mai spus Cleopatra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.