untold

Cinci lucruri pe care nu le știai despre Jason Derulo

Jason Derulo va concerta în această vară la cea de-a patra ediție a festivalului UNTOLD!

Dacă nu l-ai văzut anul trecut la NEVERSEA, află că anul acesta Jason Derulo se întoarce în România, pe scena UNTOLD pentru un show plin de energie. Te pregătim pentru cea de-a patra ediție UNTOLD, care va avea loc în perioada 2-6 august în Cluj-Napoca, cu o serie de lucruri pe care nu le știai despre artistul american!

Iată ce poți să faci în Cluj-Napoca dacă vii la UNTOLD!

1. Numele lui adevărat este...

Toată lumea îl știe drept Jason Derulo atunci când urcă pe scenă, dar adevăratul nume al artistului american este Jason Joel Desrouleaux.



2. A jucat baschet în liceu

Jason Derulo a câștigat patru campionate de baschet în timpul liceului. Antrenorul Frank Harris a fost cel care l-a ajutat să își dezvolte latura artistică, observând că tânărul Derulo se pricepea încă de mic la dans și la compus.



Iată cum poți ajunge la Cluj-Napoca pentru festivalul UNTOLD 2018!

3. Jason Derulo și rechinii!

Jason trăiește într-un adevărat palat în Los Angeles, în interiorul căruia se află un acvariu imens cu rechini. Interesantă alegere pentru niște animale de companie, nu? Pe lângă asta, pereții casei sale sunt decorați cu portretele alb-negru ale unor artiști celebri precum John Lennon, Prince sau Janet Jackson.



4. Jason și Jordin Sparks

Jason Derulo și Jordin Sparks au fost împreună timp de trei ani, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit în 2014. Relația celor doi nu a mai continuat din cauza presiunilor privind căsătoria. Se pare că niciunul dintre ei nu era pregătit să facă pasul cel mare!



5. Jason Derulo are astm

Artistul este bolnav de astm, dar acest aspect nu îl impiedică să danseze de fiecare dată când urcă pe scenă. În plus, cântărețul se menține în formă mâncând în fiecare dimineață o conservă de ton, declarând că nu este un mare fan al mersului la sală.



FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.