Razi cu Rusu si Andrei

Smiley e în continuare antrenor la Vocea României

Smiley va fi antrenor la „Vocea României” pentru a opta oară!

Smiley ne-a vizitat în această dimineață și a confirmat în premieră la „Râzi cu Rusu și Andrei” că va fi antrenor pentru a 8-a oară la Vocea României, făcând echipă în acest an cu Irina Rimes și Tudor Chirilă. Totuși, artistul a dat de înțeles că va fi și un al patrulea jurat, care va fi confirmat în curând, așa că abia așteptăm să vedem cum va arăta întreaga formulă de la Vocea României.

Pentru mine, a fi antrenor la Vocea României este o extensie a lucrurilor pe care le fac zi de zi și o școală, în același timp. Fiecare sezon e o bucurie, pentru că ascult foarte multe voci extraordinare și cunosc oameni care își doresc cu adevărat să facă o carieră în muzică. E locul ideal pentru mine să descopăr talente. În momentul în care vorbesc pentru concurenți, parcă vorbesc și pentru mine, și eu am o grămadă de lucruri de învățat de la ei. În plus, are show-ul ăsta un mod de a te surprinde cum n-am mai văzut. După atâtea sezoane, după ce am ascultat mii de voci, mă simt înainte de sezonul 8 ca și cum aș fi la prima ediție. Asta e magia pe care o aduce Vocea României”, a spus Smiley.

Și dacă tot ne-a vizitat, Smiley a venit împreună cu foștii săi concurenți de la Vocea României, printre care Sebastian Seredinschi, Ana Munteanu, Amir Arafat și Tobi Ibitoye, care ne-au arătat câteva piese la care au lucrat între timp!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.