Cool Stuff

FOTO | Îl mai știi pe actorul din „Dennis, pericol public” ? Iată cum arată acum!

Mason Gamble a ajuns să fie al doilea cel mai îndrăgit copil de la Hollywood, după Macauly Culkin.

Mason Gamble și-a început cariera de actor la Hollywood la vârsta de șase ani, când i s-a oferit un rol în filmul „Ziua Cârtiței”, iar în același an a primit rolul principal în filmul care l-a făcut celebru, „Dennis, pericol public”.



Filmul prezintă povestea unui copil care încearcă să se împrietenească cu vecinul său George Wilson, interpretat de Walter Matthau, dar care, în schimb, reușește să îi facă numai probleme. Până la urmă, bătrânul morocănos ajunge să îl îndrăgească pe tânărul său vecin.



Înfățișarea sa și replicile amuzante, l-au făcut pe Mason Gamble să fie al doilea cel mai îndrăgit copil de la Hollywood, după Macauly Culkin. Mason Gamble a participat la casting alături de alti 20.000 de copii blonzi. Însă, carisma și talentul său i-a convins pe cei de la Warner Bros că el este alegerea potrivită.



De-a lungul timpului, Mason Gamble a jucat în mai multe producții, printre care „Spy Hard”, „Bad Moon”, „Gentlemen's Game”, dar și în serialul „CSI: Miami”. În 2010, actorul a jucat în „Golf in the Kingdom”, iar acela a fost ultimul său rol. La acea vreme, actorul a declarat că dorește să se concentreze pe studii și să își termine facultatea.



FOTO: Diply

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.