Cool Stuff

Cei mai mici supereroi Marvel își vor face apariția pe marile ecrane!

Vara aceasta, noi supereroi din Universul Marvel vin pe marile ecrane!

Din 6 iulie, cei mai simpatici eroi din Universul Marvel își vor face apariția pe marile ecrane pentru o nouă aventură! În cea mai recentă producție Marvel, „Ant Man and The Wasp”, îi vom reîntâlni pe Scott Lang, infractorul devenit supererou în primul film „Ant Man” (2015), și pe Hope van Dyne, Viespea care ne va surprinde cu tenacitatea și abilitățile ei.

„Ce e foarte palpitant la acest nou film este faptul că apare după confruntarea dezastruoasă din «Război Civil». Pentru mine este minunat că putem să spunem astfel de poveşti şi avem libertatea să ne jucăm cu personajele din benzile desenate, aducându-le pe marile ecrane, în faţa publicului”,
a declarat producătorul Kevin Feige.

Explorarea noilor lumi din acest film a început în anul 2017, atunci când s-a filmat o mare parte din poveste în Atlanta, Georgia. Echipa şi actorii s-au mutat ulterior în San Francisco, pentru a filma în zona de coastă. Pentru Feige, explorarea unor noi lumi şi dimensiuni este regula generală de bază pentru fiecare film.

Efectele vizuale fantastice de micşorare şi mărire a personajelor şi a împrejurimilor au fost realizate de Stephane Ceretti şi Dan Sudick şi vă vor ţine lipiţi de scaunele din cinema, cu sufletul la gură, în aşteptarea deznodământului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.