Cool Stuff

Iată ce actori au refuzat rolurile din Harry Potter!

Harry Potter ar fi arătat cu totul altfel dacă acești actori ar fi acceptat rolurile!

Există numeroase motive pentru care actorii renunță la anumite roluri, fie nu le convine scenariul, fie primesc prea puțini bani. Însă, de multe ori aceștia dau cu piciorul la cele mai de succes francize din industria filmului.

Se pare că aceste vedete, cărora li s-au oferit roluri în filmele „Harry Potter”, nu regretă faptul că au dat cu piciorul unui rol de succes.

Iată 10 greșeli din filmele „Harry Potter” pe care nu le-ai observat niciodată

1. Hugh Grant – Gilderoy Lockhart



Kenneth Branagh este cel care a jucat rolul lui Gilderoy Lockhart, profesorul care preda vrăji împotriva magiei negre. Însă, se pare că cel care trebuia să primească rolul lui Lockhart a fost Hugh Grant, iar asta ar fi fost posibil dacă programul dificil nu l-ar fi obligat să refuze rolul.

2. Kate Winslet – Helena Ravenclaw



Din cauză că rolul Helenei nu era unul mare, iar aparițiile sale nu erau dese, agentul lui Kate Winslet a refuzat rolul. Fantoma Helenei a avut doar câteva scene, iar într-una dintre ele aceasta i-a arătat lui Harry Potter locul unde era ascunsă diadema mamei sale, aceasta fiind unul dintre Talismanele Horcrux.

3. Tim Roth – Severus Snape



„Nu eram pregătit să apar pe cutiile de mâncare”, a spus Tim Roth. Rolul lui Severus Snape i-ar fi definit actorului cariera, dacă l-ar fi acceptat. Într-un final, Alan Rickman a fost cel care l-a jucat pe faimosul Severus Snape.

Uite cum arată actorii din Harry Potter după 14 ani de la primul film!

4. Robin Williams – Hagrid



Producătorii francizei și-au dorit ca Robin Williams să joace rolul lui Hagrid, însă scriitoarea J.K. Rowling a insistat și a spus că numai actorii britanici vor juca personajele de la Hogwarts. În cele din urmă, rolul lui Hagrid a fost obținut de Robbie Coltrane.

5. Tilda Swinton – Sybill Trelawney



Se pare că Tilda Swinton nu ar fi acceptat rolul lui Sybill nici dacă ar fi putut. Actrița a declarat că nu crede în Harry Potter pentru că „pune într-o lumină proastă școlile de tip internat”.

FOTO: DigitalSpy

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.