untold

De ce nu trebuie să-l ratezi pe Mahmut Orhan la UNTOLD!

Kiss FM îți spune care sunt cele mai tari nume de la UNTOLD! Recomandarea zilei este Mahmut Orhan!

Kiss FM are o misiune în vara asta! Să dea tonul distracției și să îți prezinte cele mai tari nume de la UNTOLD! Toată lumea are preferați, iar unul dintre favoriții noștri este Mahmut Orhan, pe care nu trebuie să-l ratezi la UNTOLD!

De ce?

Vorbim despre celebrul DJ, care ne-a făcut să ne îndrăgostim de vioară și de ritmurile orientale, cu piesa „Feel”! În urmă cu doi ani, cu toții visam cu ochii deschiși, când auzeam acest hit la radio. Acum, îl vom asculta la UNTOLD!

 

Mahmut Orhan a colaborat și cu artista româncă, Eneli, pentru o altă piesă cu ritmuri orientale – „Save Me”. Dacă nu știi despre ce vorbim, dă-i un play și imaginează-ți că ești în celebrul basm „1001 de nopți”.

 

Și după ce am călătorit în timp, ne-am întors în prezent și ne-am adus aminte că Mahmut Orhan este no.1 în Kiss Top 40 cu piesa „Six Days”.  Acest single este un remix după o piesă mai veche, pe care am auzit-o pe coloana sonoră a filmului „The Fast & the Furious: Tokyo Drift ”.

 Ce zici, te-am convins? Ne vedem în perioada 2-5 august, la cel mai tare festival din România, unde îl vom asculta pe Mahmut Orhan!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.