untold

Inspiră-te de la vedetele tale preferate! Uite ce ținute poți alege să porți pentru UNTOLD 2018!

Mai ai puțin timp la dispoziție în care să te decizi cu ce te îmbraci la UNTOLD! Inspiră-te de la vedetele tale preferate și alege ținuta perfectă!

Patru zile de distracție, zece scene cu cei mai tari artiști ai momentului și sute de ținute cool, astea sunt ingredientele principale ale festivalului UNTOLD. Și anul acesta, festivalul de la Cluj va fi un adevărat podium așa că noi vrem să te pregătim și să îți prezentăm câteva vedete de la care te poți inspira pentru look-ul tău de festival.

Fie că îți place să abordezi ținute chic, fie că vrei să porți câteva elemente sport sau o ținută cu influenţe rock, noi te asigurăm că nu vei trece neobservată. 

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 2-5 august, în Cluj-Napoca, unde te așteaptă artiști precum Diplo, Black Eyed Peas, Armin van Buuren și mulți alții.

#1 Giulia

Festivalul Untold nu e doar o ocazie perfectă de a-i vedea pe artiștii tăi preferați, ci și un prilej ca fashionistele să-și etaleze ținutele de vară preferate! Giulia a fost prezentă și la festivalul Neversea, unde ne-a încântat privirile cu ținutele ei originale! 


#2 Lidia Buble

Vrei să porți rochia ta albă preferată, dar nu știi cum să o scoți din anonimat? Lidia Buble a găsit accesoriile perfecte pentru a transforma o ținută simplă, într-una care va întoarce capete. 


#3 Alina Eremia

La un festival nu există un dress code! Alina poartă o ținută super sexy din care te poți inspira și tu! Alege o rochie mini neagră peste care poți purta chiar și o geacă oversized din denim. Lasă-ți imaginația să zboare!

#4 Dua Lipa

Dua Lipa se numără printre vedetele internaționale de care ne-am îndrăgostit! Pentru un look plin de feminitate poți alege un set din două piese pe care îl poți accesoriza cum vrei tu! 

#5 Vanessa Hudgens

Dacă o urmărești pe Vanessa Hudgens pe Instagram sigur te-ai inspirat de câteva ori din ținutele ei de festival! Actrița găsește de fiecare dată o ținută diferită, dar care o și reprezintă în același timp.


#6 Rihanna

Ei bine, din lista noastră nu putea lipsi Rihanna! Cunosută pentru aparițiile ei cameleonice, putem spune că Rihanna este specialistă în look-urile care conțin elemente sport. Așadar, dacă vrei să porți la UNTOLD hanoracul tău preferat, nu ai niciun motiv să nu o faci! Învață de la Rihanna cum să-ți asortezi bluza preferată pentru un look de festival perfect!

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.