untold

Zece piese pe care abia așteptăm să le auzim la UNTOLD!

Ascultă acum cele mai tari piese de la cei mai cool artiști pe care îi vei vedea la UNTOLD 2018!

A început deja numărătoarea inversă pentru UNTOLD, iar noi te ajutăm să îți faci încălzirea cu cele mai tari piese, pe care abia așteptăm să le auzim la festival! Anul acesta, line-up-ul include nume importante din industria muzicală, așa că nu trebuie să îi ratezi pe Diplo, The Chainsmokers, Kygo, The Black Eyed Peas sau Jason Derulo!

The Chainsmokers feat Halsey - Closer

Abia așteptăm să îi vedem pe The Chainsmokers în prima seară de festival, și sperăm că vor include în setlist și colaborarea lor cu Halsey, care a ocupat primele locuri în topurile muzicale!

 

Major Lazer feat Anitta & Pabblo Vittar - Sua Cara

Când spui Diplo, te gândești instant la Major Lazer! Nu știm dacă DJ-ul american va include în setul lui și piese compuse alături de colegii săi din Major Lazer, dar suntem siguri că și tu și-ai dori să auzi la Untold ritmurile caliente ale piesei „Sua Cara”!

Mahmut Orhan feat Colonel Bagshot - 6 Days

Românii s-au îndrăgostit de piesa „6 Days”, care ocupă locul 2 în Kiss Top 40! Acest single este un remix după o piesă mai veche, pe care am auzit-o pe coloana sonoră a filmului „The Fast & the Furious: Tokyo Drift”, și pe care vrem să o auzim și la UNTOLD!

 Jason Derulo feat French Montana - Tip Toe

Dacă la Neversea ne-am distrat alături de Jason Derulo și am cântat cu el „Swalla”, la UNTOLD a venit timpul să dansăm pe „Tip Toe”. Vino pregătit cu cele mai tari mișcări!

Kygo & Miguel - Remind Me To Forget

După colaborări de succes cu Ellie Goulding, Selena Gomez și Avicii, Kygo ne-a cucerit anul ăsta cu un nou single, alături de Miguel! Piesa „Remind Me To Forget” nu trebuie să lipsească de la UNTOLD!

Alesso & Anitta - Is That For Me?

Anitta reușește să dea lovitura de fiecare dată cu câte o colaborare de succes. După ce a lucrat cu Major Lazer, Maluma și Iggy Azalea, Anitta ne-a cucerit cu piesa „Is That For Me?”, pe care sperăm să o auzim în setul lui Alesso, de la UNTOLD!

Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo - Hey Baby

În cea de-a treia seară de Untold, vom fi în primul rând la Dimitri Vegas & Like Mike și vrem să te auzim și pe tine cum o să strigi „Hey Baby”, alături de noi!

Steve Aoki feat Louis Tomlinson - Just Hold On

O felie de tort de la Steve Aoki ar merge de minune cu piesa „Just Hold On”! Tu știai de această colaborare dintre Aoki și fostul membru One Direction?

 The Black Eyed Peas - Let's Get It Started 

Ne-am întors puțin în timp și ne-am adus aminte de hiturile pe care le auzeam la orice party! Distracția de la UNTOLD trebuie să continue clar cu The Black Eyed Peas!

Armin van Buuren vs Shapov - Our Origins

Armin van Buuren a lansat săptămâna trecută „Our Origins”, o nouă colaborare cu DJ-ul rus, Shapov! Piesa sună foarte bine și abia așteptăm să o auzim la UNTOLD!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.