untold

Cele mai tari locuri de pozat pentru instagrammeri la UNTOLD

Iată care sunt cele mai tari locuri în care poți să te fotografiezi!

Când vine vorba de festivaluri, suntem primii la distracție și evident, la lăudatul pe Instagram! Știm că și ție îți place să share-uiești cu toți prietenii tăi cele mai cool experiențe, așa că ne-am gândit să îți facem viața mai ușoară și să-ți arătăm care sunt cele mai drăguțe locuri în care te poți fotografia la UNTOLD!

#KISSMEPLEASE


Credeai că pleci de la UNTOLD nesărutat? Noi ți-am pregătit un loc special pentru asta, cu tot decorul, luminițe și muzică bună. Ne găsești studioul în parc, așa că te așteptăm să te pozezi la noi în sufragerie. 

#FEELINGMARAMU


Ai ajuns în Transilvania, așa că nu ți-ar strica și o vedere din Maramureș, chiar dacă te-ai oprit la Cluj.

#CATCHYOURDREAMS


Dacă ești pasionat de dreamcatchers te așteaptă unele uriașe la UNTOLD! Sigur nu o să te poți abține și o să te joci și tu cu penele roz de flamingo. 

#TIRIBOMBE


Vrei să vezi cum arată festivalul UNTOLD  de sus? Încearcă o călătorie în faimoasa roată sau o tură în carusel. Sfat: nu mânca înainte!

#FEELINGPRINCESS


Știm că nu vrei să ratezi o poză cu un asemenea leagăn, ca din povești.  O să te simți că o adevărată zână și sigur o strângi o mulțime de like-uri.

#FRIENDS


Hai să ne întoarcem în timp și să ne aducem aminte de anii ’90, când trebuia să stai lipit de telefon pentru că avea un cablu scurt. Ia-ți prietenii și fotografiază-te în cel mai original decor. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.