untold

INTERVIU | Jason Derulo - „În ziua de astăzi show-urile sunt mai importante decât piesele în sine!”

Află mai multe despre Jason Derulo, chiar din interviul pe care ni l-a acordat la UNTOLD!

Jason Derulo a revenit anul acesta în România și a susținut primul său show la Untold Festival!  Cu această ocazie,  l-am chemat și la noi în studio, chiar după concert! Jason a stat de vorbă cu Ana Moga și ne-a povestit mai multe despre show-urile sale, despre viitorul album și despre emoții!

Iubesc ceea ce fac. Show-urile live sunt o extensie a muzicii. Cred că în ziua de astăzi concertele sunt mai importante decât piesele în sine. Oamenii vor să vadă cum piesele tale prind viață cu adevărat. Eu sunt un fan al show-urilor adevărate, vreau să văd totul prin dans, să creez un moment special, pe care oamenii să și-l amintească”, ne-a spus Jason Derulo.

Jason Derulo lucrează acum la un album nou de care ne vom putea bucura în curând și ne-a dezvăluit că va cuprinde și o colaborare cu un artist latino! După succesul piesei  „1,2,3” cu Sofia Reyes, nici nu ne puteam aștepta la altceva.

Nu cred că mai am emoții, cred că e mai mult adrenalina. Începi să auzi cum îți bate inima, parcă totul se oprește în jurul tău. Când sunt pe scenă este un moment aparte. Simt multă agitație în mintea mea, iar apoi totul se oprește și simt liniștea. La fel sunt și când cobor de pe scenă, sunt tăcut, parcă aș sta așa pentru minute bune, pentru că am dat tot ce a fost mai bun din mine în timpul show-ului. Trupul meu are nevoie de timp ca să își încarce bateriile”, a povestit Jason Derulo.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.