Kiss Music News

FOTO | Cum a început povestea de dragoste dintre Hilary Duff și Matthew Koma, autorul hitului „Kisses Back”

Uite cum a început povestea de dragoste dintre Hilary Duff și Matthew Koma!

Probabil că ai auzit prima dată de Matthew Koma după ce ai ascultat hitul „Kisses Back”, care a făcut înconjurul lumii, ocupând prima poziție în Topul Airplay 100. Ei bine, până să dea lovitura cu această piesă, Matthew Koma a stat în spatele reflectoarelor, fiind un producător de succes, care a colaborat cu Zedd, Tiesto, Hardwell, Alesso și Shania Twain.

Totuși, printre numele celebre cu care Matthew a colaborat în studio, se numără și Hilary Duff, care este actuala sa iubită.

Cei doi s-ar fi cunoscut în 2015, atunci când Koma ar fi compus piesa „Breathe In. Breathe Out”, pentru albumul lui Duff. Între cei doi ar fi fost o chimie instantă în studio, însă nu s-a legat niciun lovestory în acea perioadă.

Ei bine, doi ani mai târziu, în 2017, Hilary Duff și Matthew Koma au fost văzuți împreună și au confirmat că au relație. Din păcate, povestea a durat doar trei luni, pentru că cei doi s-au despărțit din cauza programului încărcat pe care îl aveau. Totuși, dragostea pentru muzică i-a adus din nou împreună, iar în ianuarie s-au împăcat.

Acum, cei doi se gândesc la o posibilă logodnă, ținând cont că Hillary este însărcinată cu Matthew, aceștia urmând să aibă o fetiță. Hillary Duff mai are un băiețel, pe nume Luca, din prima sa căsătorie cu Mike Comrie.

Hillary ține mult la Matthew și se vede căsătorită cu el. Au tot discutat despre asta. Toată familia ei îl adoră pe Matthew și toți cred că se potrivesc de minune. El este foarte liniștit, dar are sensul umorului și o face mereu pe Hillary să râdă”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.