Kiss Music News

Șase cântărețe care au jucat în filmele de la Hollywood

Iată ce roluri au avut celebrele cântărețe!

Cinematografia este un adevărat magnet pentru cântărețele celebre care au reușit să se impună în industria muzicală. Trecerea de la muzică la actorie pare foarte uşoară, dacă luam în calcul că tot mai mulţi cântăreţi se pot lăuda şi cu apariţii în filme.

#1 Beyonce



Primul film în care Beyonce a jucat a fost „Beverly Hood". Rolul a fost unul neînsemnat, artista nefiind trecută pe genericul filmului. Au urmat apoi apariții în comedii ca „Austin Powers în Goldmember” (2002) sau „Pink Panther" (2004).

În 2006, a jucat în „Dreamgirl", o adaptare a unui musical de pe Broadway. Cel mai reușit rol este însă cel din „Cadillac Records", film în care a portretizat-o pe legendara cântăreață soul Etta James.

#2 Rihanna



Rihanna a început să joace în filme din ce în ce mai des, iar pe cântăreața din Barbados o puteți vedea în cel mai recent film al ei, „Ocean's Eight”, unde joacă rolul unui hoț de bijuterii. Cântăreața a mai jucat în filme precum „Battleship”, „Annie”, „Happy Smekday”, „This is the End” și „Valerian and the City of a Thousand Planets”.

#3 Jennifer Lopez 



Cel mai bun rol pe care Jennifer Lopez l-a avut este cel din „Selena", un film biografic care urmărește destinul cântăreței latino Selena, care a murit la vârsta de 23 de ani, ucisă chiar de cea care conducea fan clubul său.

În 2003, J.Lo s-a ales cu o „Zmeura de Aur" pentru „Gigli". Ulterior, a mai reușit să primească nominalizări pentru pelicule ca „Angel eyes", „The Wedding Planner", „Enough", „Maid in Manhattan" sau „Monster-in-Law".

#4 Madonna



Primul mare rol pe care Madonna l-a avut a fost cel din „Desperately Seeking Susan", unde a jucat alături de Rosanna Arquette.

În 1996, Madonna a primit rolul Evei Peron, soția președintelui argentinian Juan Peron. Pentru rolul din „Evita" Madonna a primit Globul de Aur pentru cea mai buna actriță.

În schimb, a reușit să dezamagească cu „Swept Away" și „The Next Best Thing". În 2002, are o scurtă apariție în „Die Another Day", un film din seria „James Bond".

#5 Mariah Carey



La capitolul filme, Mariah nu a reușit să facă mare lucru. „Glitter", filmul său din 2001, a fost cotat pe IMDB, cu nota 2. Rolul din „Glitter" i-a adus o „Zmeură de Aur" la categoria „Cea mai proastă actriță".

La fel de slabe au fost și prestațiile din „WiseGirls", „State Property 2" și „Tennessee". În schimb, Mariah a reusit sa faca o impresie bună în rolul învățătoarei Mr. Weiss din pelicula „Precious"(2009).

#6 Lady Gaga



Lady Gaga a avut un un rol mic într-un episod din serialul „The Sopranos". Cântăreața a avut  și o apariție specială în cea de-a treia parte a comediei S.F. „Men in Black". Artista a jucat și în „Sin City: A Dame To Kill For”, „Decoding Deepack”, dar și propriile documentare. Ultimul film al artistei este „A Star Is Born”, filmul fiind regizat de Bradley Cooper.

FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.