Cool Stuff

Când soțul devine fotograful tău pentru Instagram! Cinci vedete care profită de răbdarea partenerilor lor!

Iată lista soților dedicați Instagramului! Care ți se pare cel mai talentat?

Te-ai întrebat de multe ori dacă vedetele merg în vacanțe alături de fotografii personali. Ei bine, nu de fiecare dată! Unele celebrități au norocul de a fi căsătorite cu niște bărbați răbdători, care sunt în stare de orice, pentru a obține fotografiile perfecte, pentru iubitele lor.

Pe lista soților dedicați se numără câteva nume celebre, la care nu te așteptai!

1. Barack Obama

Fostul Președinte al Statelor Unite a fost surprins de paparazzi, în timp ce o fotografia pe soția sa, Michelle, cu un iPad. Se pare că aceștia se aflau pe o barcă, în vacanță, în Polinezia Franceză, când imaginile au fost surprinse.

2. Alex Rodriguez

Toată lumea știe că Alex Rodriguez nu poate să-și ia ochii nici măcar un moment de la Jennifer Lopez! Iubitul artistei a fost surprins de mai multe ori în timp ce o fotografia pe aceasta, pe covorul roșu, la diverse evenimente, la care au participat împreună. Cu siguranță Alex știe cel mai bine care este unghiul cel mai bun al lui J.Lo!

3. Jay-Z

Beyonce nu are nevoie de fotografi, atunci când Jay-Z e prin preajmă! Diva știe că poate să conteze oricând pe soțul ei, care deja știe ce unghi o avantajează pe Queen B!

4. John Legend

John Legend a ajuns deja la un nivel profesionist, ținând cont că fotografiile lui Chrissy Teigen sunt absolut superbe! Lumina și încadrarea sunt alese perfect, iar filtrele de asemenea!

5. Joe Jonas

Sophie Turner nu are de ce să-și facă griji! Viitorul său soț, Joe Jonas, este un fotograf talentat, care are chiar un cont special de Instagram, dedicat operelor sale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.