Kiss Music News

Kanye West, viitorul Președinte al Statelor Unite? Iată ce spune John Legend!

John Legend ne asigură că intențiile lui Kanye West, de a deveni Președintele Statelor Unite, sunt serioase!

John Legend ne asigură că intențiile lui Kanye West, de a deveni Președintele Statelor Unite, sunt serioase! Soțul lui Kim Kardashian a mai vorbit în trecut despre dorința lui de a locui la Casa Albă în 2024, postând chiar afișe pentru viitoarele alegeri, pe Twitter.

Cred că este serios. Cred că va candida ca independent, pentru că niciodată nu mi-a spus dacă ar vrea să fie susținut de vreun partid. Oricum el a zis de multe ori că este interesat să devină președinte.

Cred că de-asta îl place pe Trump. Cred că se regăsește cumva în personalitatea lui Trump și faptul că acesta a câștigat alegerile, îl face să creadă că are șanse!”, a declarat John Legend, într-un interviu cu Dan Wootton.

Legend a povestit că West a postat chiar screenshot-uri cu conversațiile lor, în care John îl ruga pe rapper să se gândească mai bine privind susținerea lui Donald Trump.

Am fost uimit când am văzut că a publicat conversațiile. Dar apoi mi-am dat dat seama că ar trebui să fiu mândru de ceea ce am spus și că așa oamenii și-au dat seama ce l-am sfătuit, pentru că știu că erau multe persoane îngrijorate că West face ce face, fără să asculte și alte păreri”, a adăugat John Legend.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.