Cool Stuff

Un film horror turnat în România are încasări record în străinătate!

Iată ce film horror a fost filmat în România!

Filmat aproape în întregime în România, „The Nun” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, având cea mai bună lansare a unui film horror din istorie. Pelicula a avut un succes uriaș și în Statele Unite, unde a depășit celelalte filme din franciza „The Conjuring”.

Iată ce filme putem vedea luna asta la cinema!

Filmul are loc la începutul anilor '50 în mănăstirea Cârţa (locaţia folosită a fost de fapt Castelul Corvinilor din Hunedoara), unde moartea suspectă a unei călugărițe atrage atenţia Vaticanului. Părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată a ordinului monahal, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet.



„The Nun” a fost vizionat în doar câteva zile de 91.233 de spectatori şi a generat încasări în valoare de 1.811.798 lei. La nivel global, „The Nun“ a avut în primele trei zile încasări de 77,5 milioane de dolari, filmul având un buget de 22 de milioane de dolari.

Iată care este cel mai bine plătit actor din 2018!



„The Nun“ este regizat de Corin Hardy şi produs de James Wan, alături de Peter Safran, responsabil de toate filmele din franciza „The Conjuring“. Protagonişti sunt actorul nominalizat la Oscar Demian Bichir în rolul Părintelui Burke, Bonnie Aarons în rolul Măicuţei Demonice, Taissa Farmiga, în rolul Maicii Irene, Jonas Bloquet în rolul unui sătean de-al locului şi Ingrid Bisu în rolul Măicuţei Oana.

FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.