Royals

Fostul iubit al Prințesei Diana a murit la vârsta de 73 de ani

Prințesa Diana și bărbatul ar fi avut o aventură în anii '90!

La începutul anilor '90, Prințesa Diana a făcut o obsesie pentru Oliver Hoare, un prieten de-al Prințului Charles. Bărbatul, care era mai mare cu 16 ani decât Diana, ar fi avut o aventură cu aceasta în anii '90. Din păcate, Oliver Hoare a murit ieri, la vârsta de 73 de ani, în urma unei bătălii cu cancerul. 



Potrivit unor apropiați, Prințesa Diana obișnuia să-l bage pe ascuns pe Oliver în Palatul Kensington, iar odată staff-ul palatului i-a surprins aproape dezbrăcați în timp ce se ascundeau după un copac.

În timp ce Diana visa să trăiască alături de Oliver Hoare, acesta nu era dispus să-și părăsească soția, iar în 1994 a încercat să pună punct „relației” cu Diana. Prințesa de Wales nu s-a putut împăca cu acest gând așa că a început să-l sune obsesiv pe Oliver. Bărbatul a apelat la ajutorul poliției încercând să pună stop telefoanelor insistente.



Diana a recunoscut în cele din urmă că l-a sunat pe Oliver Hoare timp de șase-nouă luni, dar niciodată într-un mod obsesiv. Biograful Lady Colin Campbell susține că Diana era disperată la acea vreme, deoarece aflase că e însărcinată și că a fost nevoită să facă avort.



FOTO: Mirror

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.