Cool Stuff

FOTO | Cum a arătat gala Premiilor Emmy pe Instagramul vedetelor!

Iată cele mai tari apariții de la gala Premiilor Emmy!

Cea de-a 70-a ceremonie a Premiilor Emmy a avut loc ieri seară, iar serialul „Marvelous Mrs. Maisel” a fost vedeta evenimentului, impunându-se în cadrul a cinci categorii.

Toată lumea se aștepta ca Game of Thrones să primească mai multe trofee, însă anul acesta serialul a fost votat doar la categoria de cel mai bun serial de dramă. Totuși, surpriza serii a venit din partea serialului „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, care a fost premiat la două categorii.

Regizorul Amy Sherman-Palladino a plecat cu două premii, pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie a unui serial de comedie, în timp ce Rachel Brosnahan și Alex Borstein au plecat acasă cu premiul câștigat la categoriile cea mai bună actriță dintr-un rol principal al unei comedii, respectiv cea mai bună actriță care a interpretat un rol secundar.

Pentru unii invitați, evenimentul a fost doar o ocazie de a se reîntâlni cu prieteni mai vechi și de a se  lăsa fotografiați pe covorul roșu! Haideți să vedem cu ce s-au lăudat vedetele pe Instagram!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.