Cool Stuff

Cum e viață de tătic pentru Ian Somerhalder din „Jurnalele Vampirilor”

Ian Somerhalder a avut o mulțime de roluri de-a lungul carierei, dar cu siguranță cel de tată este preferatul său!

Ian Somerhalder a avut o mulțime de roluri de-a lungul carierei, dar cu siguranță cel de tată este preferatul său! Anul trecut, actorul și soția sa, Nikki Reed, au devenit părinții unei fetițe, pe nume Bodhi. De atunci, viața lui Ian Somerhalder s-a schimbat destul de mult, după cum a povestit chiar actorul într-un interviu.

Am parte de un prezent plin de viață, mă simt împlinit. Faptul că o văd mereu, că stau cu ea, că o cresc, este cel mai minunat lucru. Trebuie să fii mereu acolo pentru copilul tău, și asta este genial”.

Se pare că viața de tătic i se potrivește de minune lui Ian Somerhalder, care a declarat că urmărește fiecare pas al fiicei sale.

„O urmăream într-o dimineață cum se juca cu pisicile și cum încerca să fie finuță cu ele. Se învață cu ideea că trebuie să iubească pisicuțele, pentru că și ele o iubesc pe ea. Sunt mereu peste ea. Aleargă în cerc în jurul ei. Iar ea pare mereu fericită”, a povestit Ian Somerhalder.

Bodhi moștenește dragostea pentru animale de la tatăl ei, care este de asemenea un activist, acest luptând pentru protejarea acestora.

Actorul este fericit că fiica sa este apropiată de animale și se bucură de energia care îl înconjoară. Cu siguranță Ian Somerhalder trece prin cea mai bună perioadă din viața sa!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.