Razi cu Rusu si Andrei

Horia Tecău – „Federer este preferatul meu. Un model, pe teren și în afara terenului!”

Află mai multe despre Horia Tecău, din interviul pe care ni l-a acordat la matinal!

Horia Tecău ne-a vizitat în această dimineață la matinal și a stat de vorbă cu Rusu și Andrei, dezvăluind care au fost cele mai importante momente din cariera sa și care au fost idolii săi, care l-au motivat să ajungă atât de departe.

Federer este preferatul meu. Este un model, atât pe teren, cât și în afara terenului. Sper să joace cât mai mult, până la 100 de ani. Face diferența în circuitul nostru de tenis și este un model pentru noile generații. El este cel care a adus caracterul, respectul, ajutorul umanitar în tenis. Joacă frumos, a bătut toate recordurile și e și un tip foarte de treabă. Ne întâlnim la toate turneele mari, iar vestiarul este comun. Așa că ne cunoaștem, ne vedem în fiecare an, de vreo 9-10 ani.

Era puțin ciudat la început, când ajungeam în vestiar. Țin minte când i-am văzut pe Agassi, Hewitt, Safin... toți idolii mei de când eram eu junior. Și după ajungi să fii în vestiar cu ei și în loc să îți vezi de treabă, te uiți să vezi ce fac ei. ”, a povestit Horia Tecău.

Poate că v-ați întrebat de multe ori de ce tenismenii de succes ai României vin din Constanța, iar în această dimineață, Horia Tecău a venit cu o explicație!

Avem o școală bună de tenis în Constanța, unde se muncește mult. Unde sunt și copii talentați, perseverenți. Plus că am avut modele mereu! Când știi că a reușit Andrei Pavel din Constanța, pe același teren pe care joci și tu... Când ești copil zici, băi dacă a reușit unul dintre noi, pe același teren, cu aceiași antrenori, te ambiționezi și tu. Nu trebuie să visezi la cine știe ce, când știi că ai ce trebuie la tine acasă, la baza din Constanța”, a spus Horia Tecău.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.