Cool Stuff

Sarah Jessica Parker nu-și poate imagina „Sex and the City 3" fără Kim Catrall

Se pare că vom mai avea de așteptat pentru cel de-al treilea film

Sarah Jessica Parker a declarat că nu-și poate imagina o continuare a filmului „Sex and the City” fără Kim Cattrall, iar anul trecut, cea din urmă a mărturisit că nu dorește să se întoarcă în rolul Samanthei Jones.

Distribuţia şi echipa de producţie a francizei „Totul despre sex“ are de suferit din cauza faptului că al treilea film al seriei a fost suspendat pe fondul unor neînţelegeri dintre actriţa Kim Cattrall şi studiourile de producţie. 

Iată care sunt cele mai ciudate conflicte și secrete din spatele serialului „Totul despre Sex”!

Potrivit unor surse implicate în producţie, Kim Cattrall, cunoscută pentru rolul Samanthei Jones le-a impus celor de la Warner Bros condiţia să-i producă şi alte filme pe care ea le are în dezvoltare, dacă vor să semneze pentru acest proiect. 



Încă ești eroina mea. Înlocuiește-o pe Kim dacă nu este interesată de un alt film. Fanii au nevoie de asta”, i-a scris un fan lui Sarah Jessica Parker pe Instagram. Actrița a răspuns și a mărturisit că nu poate face un film fără Kim Catrall.

Uite cum arată starurile din „Sex and the City” după 20 de ani!

Kim Catrall și Sarah Jessica Parker nu sunt în cele mai bune relații, după ce Catrall a spus despre SJP că „ar fi putut fi mai drăguță” atunci când a întrebat-o despre cel de-al treilea film, aceasta declarând că nu a fost niciodată prietenă cu colegele ei de platou.



FOTO: Tenor 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.